Sök på sidan

 
 
Ostoskorisi
0
 
 
search icon
Olet Tässä:

Asennus ja huolto

QUADRA floor on helppo asentaa ja muunnella. Lisäksi se ei tarvitse juuri mitään kunnossapitoa!

quadra-asennus_bakgrund.jpg

Asennus

Aloita tasaisesta ja puhtaasta alustasta.

Asettele laatat vierekkäin niin, että kiinnitysnupit tarttuvat seuraavan lattialaatan reikiin ja paina tai lyö vasaralla kiinni. Erivärisillä lattialaatoilla voit luoda omia, ainutlaatuisia kuvioita ja väriyhdistelmiä. Jos kyllästyt vanhaan kuvioon, voit irrottaa palat ja luoda uuden kokonaisuuden.

Jos tilan lämpötila vaihtelee, jätä 1 cm välit seiniin ja listoihin, koska muovi on elävää materiaalia, joka laajenee lämpötilan vaihdellessa. Parhaan tuloksen saavutat, kun lattialaatoilla on asennuksessa sama lämpötila kuin tilalla, jonne lattia asennetaan. Näin pituusvaihtelua ei tapahdu.

Huolto

QUADRA floor ei tarvitse erityistä huoltoa, mutta sen voi tarvittaessa imuroida tai pestä kostealla liinalla. Lattia on muotoiltu niin, että se päästää kosteuden pois ja antaa siten alustan hengittää. Voit myös helposti nostaa lattian ylös voidaksesi puhdistaa alustan.

Käytä muovipintoihin soveltuvia puhdistusaineita. Voimakkaat liuotinaineet voivat vahingoittaa tuotteen väriä eikä niitä suositella.

quadra-floor_bend_0007.jpg

QUADRA floor on osaa Smenas Interior Oy:tä, joka on suuntautunut lattiaratkaisujen kehittämiseen.

QUADRA floor Basic ja QUADRA floor Eco ovat kaksi ensimmäistä tuotetta kasvavassa tuoteperheessämme.

Haluamme tehdä osuutemme paremman ja kestävämmän ympäristön puolesta, siksi olemme kehittäneet tuotteen QUADRA floor Econ.

Yhdessä tähtäämme vihreämpään tulevaisuuteen!

Ota yhteyttä!

puh. +358 (0)6 723 3911

info(a)quadrafloor.fi

Postiosoite

Smenas Interior Ab Oy

Pännäistentie 179

FI-68600 Pietarsaari

Paytrail

© 2020 PlastPoint